Új essence kollekció - WHOOM BOOOOM

2011 márciusától áprilisig az új „whoom! boooom!“  trendkiadás termékei igazi színfoltot hoznak az életedbe, hogy elhagyhasd a sötét, hideg telet! Az extravagáns termékek és a csomagolás szokatlan mintái az egyik legnépszerűbb művészeti korszakunkra emlékeztetnek, a pop art-ra! Az új essence whoom! boooom!!! termékek erőteljes, kifejező színei rengeteg ihletet adnak neked a következő fergeteges éjszakádhoz! Ha készen állsz az év partijára, vagy ha vásárolgatni indulsz a legjobb barátnőddel, a színek széles választéka segít megvalósítani a legtrendibb sminkeket a pop art stílusában. Az élénk színek könnyedén párosíthatóak az erőteljes szürke és fekete árnyalatokkal.




essence whoom! boooom!!! egyrészes szemhéjpúder

Az új mono szemhéjpúderek színesek és intenzívek! Válaszd akár a zöldet, lilát, pinket vagy homokszínt, ezek az erősen pigmentált púderek biztosan ragyogóvá varázsolják a tekinteted. Viseld őket külön, vagy más élénk színekkel párosítva, és készíts kirobbanó sminket! 4 árnyalatban kapható: 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art és 04 roy’s red.
ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft




essence whoom! boooom!!! krémes szemhéjtus paletta
A krémes tuspaletta négy lenyűgöző árnyalata lehetőséget ad, hogy különleges színekkel játssz és alkoss. A krémes textúrának köszönhetően könnyen készíthetsz hosszan tartó, tökéletesen ívelt szemeket a palettához tartozó mini ecsettel. 01-es, kawoom színkombinációban vásárolható meg.
ajánlott fogyasztói ár: 899 Ft


essence whoom! boooom!!! színváltós szájfény
Ettől még Marilyn Monroe-nak is elakadna a szava… ezekkel a rendkívüli szájfényekkel sminked igazán tökéletes lehet. Senkinek nem kell elmondanod, hogy érzed magad, ugyanis könnyen leolvashatják a szádról! A szájfény színe kékről rózsaszínre vagy sárgáról lilára vált a hangulatodtól függően! Két árnyalatban kapható: 01 muse marilyn és 02 roy’s red.
ajánlott fogyasztói ár: 599 Ft


  

essence whoom! boooom!!! körömlakk
Búcsúzz el a szürke téli hónapoktól ennek a négy, merész árnyalatú körömlakknak a segítségével. A menő árnyalatok sokasága még Andy Warholt is féltékennyé tenné! 4 színben kapható: 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art és 04 roy’s red.
ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft



essence whoom! boooom!!! mini körömreszelők
Az essence tudja, hogyan kell  vonzani a tekintetet, de még ennél többre is képes: az új mini körömreszelői nélkülözhetetlen társaid lesznek – bárhol, bármikor. A reszelők színes pop art mintákat kaptak, és tökéletesen védve vannak a vékony dobozkában, amit bárhova magaddal vihetsz. Kapható a 01-es POW WOW készletben.
ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft


essence whoom! boooom!!! körömmatrica
Hagyd, hogy a körmeid magukért beszéljenek! Ez a mottója az új, öntapadós körömmatricáknak. Vidám szövegbuborékok és trendi minták adják meg az utolsó simítást a pop art stílusával! Egyszerűen ragaszd a körmeidre és oszd meg saját pop art-od az egész világgal. hey ya! fantázianéven kapható.
ajánlott fogyasztói ár: 399 Ft


 Ez a kollekció biztosan kapható lesz nálunk. Annyira örültem amikor megláttam, ez a sok élénk szín nekem nagyon bejön. A színváltós szájfényről egy régi rúzs jutott eszembe, ami hidegen kék színű volt melegen pedig rózsaszínes lett.. kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi lesz belőle! Mi jön veletek haza közülük?

0 comments:

Post a Comment