új essence TE

Lassan ébredezni kezd a természet téli álmából: minden rügyezni kezd és a madarak is csiripelnek reggelente. Már hivatalosan is tavaszodni kezd, és az essence-nek köszönhetően csodás színekben pompázhatsz te is a legújabb trendkiadással: “blossoms etc…!”



2011 áprilisában ez az új trendkiadás mindenkit a hatalmába kerít és vidámmá varázsol. A halvány pasztell árnyalatok és a virágos motívumok láttán nem lesz nehéz dolgod, egyből jobb kedvre derülsz majd.

essence blossoms etc… kétrészes szemhéjpúder
Friss és ragyogó, akárcsak a reggeli harmatcseppek a virágokon. Téli fáradtsággal teli szemed azonnal új életre kel majd! a sötétebb, enyhe gyöngyházcsillogású, és a világosabb, holografikus árnyalatok tökéletesen  harmonizálnak egymással, így a tavaszi, lélegzetelállító smink garantált. Szemet kápráztató, különleges hatást pedig akkor tudsz elérni, ha egymásra viszed fel a két színt. 01 a hint of mint, 02 bloom-a- loom és 03 forget me not árnyalatokban kapható.

01 hint of mint

02 bloom a loom
03 forget me not



essence blossoms etc… szájfény
Ki tud ellenállni a csókolni való, meleg színű ajkaknak?! Ez a két szájfény tökéletes fedést biztosít, és igazi tavaszi hangulatba hoz. Eközben pedig csodás fényt is kölcsönöz ajkaidnak. 01 flowerkissed és 02 naive
árnyalatokban kapható.
01 flowerkissed
02 naive


essence blossoms etc… multi colour púder
Amint kinyitod ezt a csodás púdert, a domború virágminták azonnal tavaszi hangulatba hoznak. Selymes textúrája enyhe csillogást és természetes végeredményt biztosít. Tökéletes, hibátlan arcbőr – semmi sem állhat többé a virágok útjába! 01 Flower Power árnyalatban kapható.

01 flowe power

essence blossoms etc… körömlakk
Készülj fel a tavaszra a fejed tetejétől a lábujjad végéig! A blossoms  etc… varázslatos, romantikus színű körömlakkjai azonnal meghozzák a tavaszi hangulatot. Hosszantartóak, tökéletesen fednek és enyhe csillogást kölcsönöznek körmeidnek akár a kezeden, akár a lábadon használod őket. 02 I like, 03 my yellow fellow, 04 bloom-a-loom és 05 forget-me-not árnyalatban kaphatóak.


02 i like
03 my yellow fellow
05 forget me not
04 bloom a loom



essence blossoms etc… eau de toilette
A tavaszt a levegőben is érezni fogod, főleg az új blossoms etc… edt illattal, ami minden tavaszi stílushoz passzol. Ha a reggelt ezzel a friss virágillattal kezded, biztosan egész nap mosolyogni fogsz!


essence “blossoms etc.“ 2011. március-május között kaphatóak az üzletekben.

0 comments:

Post a Comment