Clarisonic


Karácsonyi meglepik között volt ez a kis kütyü, amit már korábban megpróbáltam beszerezni, de amelyik cég szállított volna hozzánk az majdnem a duplájáért hozta volna. Elég volt karácsony előtt egy kis csipogást (max 10 percnyi rinyálásnak felel meg) elengedni a barátomnak, aki titokban megrendelte és karácsony előtt még a vámhivatalnál is állhatott sorba mert alap, hogy megvámolták.


Nem is tudom melyik blogon futottam bele először, aztán szépen sorban a többi bloggertől is láttam a cikkeket, miszerint mennyire jó cucc és innentől nem tud nélküle élni. Kifejezetten felkeltette az érdeklődésem, mivel rossz "minőségű" bőröm van, mindegyik megtalálható az arcom valamelyik részén: mitesszerek, hatalmas pórusok, zsírosodásra hajlamos bőr, száraz bőr illetve foltokban száraz és hámló bőr, apróbb pattanások, pirosas területek. Ez az arctisztító ezekre a megoldás mivel a bőr minőségét javítja a tisztítás során.

Nagyon egyszerű használni, ennek a verziónak 3 sebességfokozata van (lassú, normál, gyors) és két időbeállítása (1 perc, 2 perc). Amink bekapcsolod 3 másodpercig pittyeg majd elkezd a tisztító fej oszcillálni (mint az elektromos fogkefe csak nagyban kb.) ekkor kell kezdened a homlokodnál körkörös mozdulatokkal a tisztítást, 20 másodperc múlva pittyeg egyet ekkor jön az orr és állkörnyék, amire szintén 20 másodperced van, az orcáidra pedig marad 10-10 másodperc aminél szintén pittyegéssel jelez. Szerintem jó, hogy támpontokat ad pittyegős jelzéssel, hogy mégis merre kell(ene) most járnod a tisztítással.

Ezzel a kütyüvel 6x több sminket és szennyeződést lehet eltávolítani az arcbőrről mint simán kézi arcmosással, tudom nagyon rekámszövegnek hangzik de az első tisztítás során tényleg sokkal tisztábbnak éreztem az arcbőröm. Amiket még ígér: kitisztítja a pórusokat és csökkenti azok méretét, annyira hatásosan tisztít, hogy a  bőrápoló krémek sokkal jobban felszívódnak a bőrödbe, a kis vonalak ráncok láthatóságát csökkenti, segít csökkenteni a zsírosodásra / kiszáradásra hajlamos területeket és a pattanásokat. Egyszóval normalizálja a bőrt és rendkívül érzékeny ( rosacea és pattanásos) bőrön is alkalmazható.


A kütyühöz egy plusz fej (ami testre használható) és 4 tisztító krém jár. Ebből egy testradír, egy zsírosabb bőrre való tisztító zselé, egy szárazabb bőrre való hidratáló és egy extrém érzékeny bőrre való arctisztító krém. 4 napja használom még csak ezeket, tehát hatalmas változásokat nem tudok mondani, viszont az érezhető, hogy tisztább, egészségesebb a bőröm mióta használom. 1-2 hónap használat után ismét írni fogok róla, hogy beváltotta-e a hozzá fűződő reményeimet.



0 comments:

Post a Comment