színes kontaktlencse

Gondolom mindenkinek már eszébe jutott egyszer/párszor, hogy mégis milyen lenne más szemszínnel. Nem arra gondolok amikor egy sötétkékes szemhez olyan kontaktlencsét vesznek amitől szinte rikító világoskék szeme lesz..hanem arra amikor az én világosbarna szememből lesz kék. Rengeteg szemszín változtató és élénkítő kontaktlencsét lehet manapság venni, bár ugye rengeteg embernek még mindig vissszatartó erő, hogy bizony a szemükbe kell nyúlni. Kifejezetten érzékeny szemem van (tehát egy kicsit szellősebb napot végig könnyezek,de leginkább sírok) és a saját tapasztalatomból kiindulva ha átesel a "kontaktlencse szűzségen" onnantól nem fog gondot okozni a szemedbe nyúlás. Amit ajánlanék,hogy konzultálj az optikussal ahol veszed a kontaktlencsét,vagy a szemészeddel ha elsőre veted bele magad, hiszen mégis csak a szemedről van szó..


Sajnos a szemszín változtató kontaktlencséknél nem 100%-os a fedés,főleg erős fénynél/vakunál látszik ki az alap szemszínem.


i


oké, ez is vakuval készüld de nem éri közvetlen erős fény a szemem, így szinte nem is látszik a barna rész (ritka hülye kép rólam de a többibe vagy belepislogtam,vagy a vakutól máris szűkült a pupillám..)

kontaktlencse: cibavision freshlook colors - sapphire blue (kb. 6000 ft)
szem: essence quattro - sooo cool

0 comments:

Post a Comment