Sleek The Original paletta

Most tűnt fel, hogy a nagy Sleek tesztek közben a paletták kimaradtak. Sajnos nem találom a régi képeket, így készült új, de határozottan látható a használat nyoma..


Ahogy már sűrűn hangoztattam, teljes mértékben meg vagyok elégedve ezzel a márkával. Nagyon jó áron kapunk hihetetlen minőségű termékeket. Szépek, jók, könnyen használhatóak, pigmentáltak, még nem  csalódtam egy termékben sem. Ez a paletta sem kivétel, gyönyörűen pigmentált színek, nagyon egyben van, igazából megvan benne minden, amivel egy jó palettának rendelkeznie kell.




Csomagolás szokásos, strapabíró, nem zötyög-nem lötyög, nem kelt gagyi hatást. Egy nagy tükör és egy egészen jó applikátor kapott benne helyet. Az egyetlen eltörpülő probléma az lehet vele, ha netán több palettával is rendelkezel, nem tudod őket megkülönböztetni amíg meg nem nézed a paletta alján a feliratot..
Aki eddig gondolkozott, hogy rendeljen-e Sleek palettát annak határozottan ajánlom, hogy rendeljen, ilyen áron ilyen jó minőséget ritkán kapunk. Mindegyik Sleek palettámat rendszeresen használom mióta megvannak, pedig töredelmesen bevallom, ez ritkaság..

Van már Sleek palettátok, vagy kinéztetek valamit?

0 comments:

Post a Comment