Coastal Scents Mirage Paletta


Annyi dolgom volt mostanában, hogy muszáj volt valamivel meglepnem magam. Ez a paletta is a potenciális áldozatok között volt mióta megjelent, folyamatosan egyre inkább megtetszettek benne a színek. Miután sikerült a MUP bombabiztos csomagjából kihámoznom, ami ilyen mennyiségű védőfóliánál komoly meló, meglepődve tapasztaltam, hogy más egy picit ez a paletta mint az eddigiek.



Amit a MUP ír a palettáról: "A 88 Mirage Paletta  a legújabb családtagja a 88-as palettáknak. A paletta az ékköveket idézi fel. Színei között az arany, a krémek, a gazdag borostyán, a természetes barnák, mohaszínek, aranyzöldek és aranylilák,  az ametiszt, az éltető víz, azüst, bronz, arany, többféle barack, jeges kék, bézs, matt fehér, matt fekete és megannyi természetben játszó szín játszik főszerepet. A színek matt, szatén és csillogó árnyalatok keverékei. Több highlighter-ként használható színek is vannak benne, valamint a barackos, bronzos árnyalatok pirosítónak is kitűnőek. Nagyon szép aranyozott színeket is tartalmaz, mint például a mély lila arannyal, vagy a mohazöld arannyal. Nappali és éjszakai sminkekhez is ajánlott. Minősége - csak úgy mint a többi 88-as palettának - kiváló, nagyon jól pigmentált. A Mirage 88 palettát nem lehet egyik eddigi 88-as palettához sem hasonlítani egyedi színösszeállítása miatt."


Minden jel arra mutat, hogy miután sok ember szerzett be Coastal palettákat (a kedvencek: 78-as, a klasszikus Original88, Prism88, Warm88, Metal Mania88 és a zselés szemhéjtusok)  a cég minőségi váltást vitt véghez. Több információ található meg a papírdobozon, a paletta nem zötyög - nem lötyög, könnyen nyitható, de biztosan nem fog magától kinyílni, tehát nagyon egyben van. A festékek ragasztása is sokkal biztosabb mint eddig és a festékek pigmentáltságán is javítottak. Az a pár szín amibe eddig belenyúltam azok erősen pigmentáltak voltak, tehát ez egyre jobb lesz! :)


A színek tökéletesen megfelelnek az én ízlésemnek, szerintem ebből a palettából még a legélénkebb színeket is be lehet vállalni egy "dolgozós-sminkben". Teljesen matt, szaténfényű és egy-egy csillámos színt találhatunk a palettában. A tükör mellett található szivacsos applikátorokon semmit sem változtattak, hátha ez is belefér a következő (minőségjavítási) körbe, mert így továbbra sem fogom őket használni, ecsettel sokkal kellemesebb dolgozni. A palettát megszagolva a jól ismert temperaszagot lehet érezni, igaz már jóval kevésbé erőteljes ez a szag.


Mint láthatjátok a paletta minden probléma nélkül, teljes épségben megérkezett, a minőségével teljesen elégedett vagyok, sőt kifejezetten teszik. Még mindig hihetetlen jónak tartom az ár-érték arányát, 88 színért 7400 Ft szerintem jó ár, és a színek mérete is bőven megfelel a számomra, így is sok év gondos munkája lesz a paletta kiürítése. Pár színt le is teszteltem, a sötétebb pávazöld gyönyörűséges zöldes fénye nem jön át a képről sajnos, pedig az egyből megfogott. 


Szeretnétek, hogy egy külön cikk keretélben az összes színt végigteszteljem?
UPDATE: az összes szín tesztjét ITT nézhetitek meg.

0 comments:

Post a Comment