Karácsonyi köröm step by step



Ezt a hiper-egyszerű karácsonyi manikűrt választottam, hogy bemutatom lépésről lépésre, hiszen nagyon könnyen elkészíthető és zéró kézügyesség is bőven elég hozzá. 1-2 éve láttam valamikor (nyáron) pinteresten egy ilyesmi manikűrt, most beugrott és muszáj volt megcsinálnom. :)

  1. Válassz ki egy alapszínt, ezzel lakkozd ki a körmöd (ne feledkezz meg a színtelen alaprétegről)
    A képen látható szín: Anny - 107 - Jogging date
  2. Celluxxal ragaszd le a körmöd széleit, helyet hagyva a karácsonyfa mintának középen (először a kézfejedre ragaszd a celluxot, majd húzd le és ragaszd a körmödre, így nem szedi fel lehúzásnál a körömlakkod)
  3. Ragassz körömdíszítő csíkokat a szabadon hagyott területre (ezeket is először ragaszd a kézfejedre, majd erősen nyomd rá a körmödre, hogy ne folyjon be alá a körömlakk)
  4. A szabadon hagyott területet fesd le a választott színeddel (a képen az essence - 38 - choose me! árnyalatát láthatod, borzasztó fényviszonyok között, így nem adja vissza a színét)
  5. Miután befestetted a szabadon hagyott részt azonnal húzd le a díszítő csíkokat és a celluxxot, mielőtt a lakk elkezdene száradni és nyúlóssá válni (így szép éles szélek maradnak)
  6. Mehet egy pötty a karácsonyfa tetejére és ha az egész megszáradt akkor fedőlakkal tedd tartósabbá


Ugye mennyire egyszerű? A végére bónuszként beteszek az alap lakkról egy képet, hogy milyen gyönyörű, csak ezt nem sikerült visszaadni a többi képen.





0 comments:

Post a Comment