Teszt: Sleek PPQ Me, Myself & Eye paletta

Lassan beszerzem az összes Sleek palettát és kezdem úgy érezni, hogy megtaláltam a kedvenc márkámat. Sok meglepetést rejtegetett ez a paletta ami a PPQ divatház és a Sleek összefogásával készült a 2012-es tavasz/nyári divathetekre. Ez a palettájuk osztotta meg eddig leginkább a közönséget.


A pigmentáltságra - mint a korábbi palettáknál már megszokhattuk - most sem lehet panasz, fémes, fényes és matt színek egyaránt megtalálhatóak benne. Viszont a csomagolásnál eddig megszokott sima fekete Sleek feliraton kívül helyet kapott a  paletta neve is, így innentől sokkal könnyebben találjuk meg ha több Sleek palettával is rendelkezünk. Milyen jó érzés ha tényleg figyelnek a fogyasztók véleményére, nemde?


Ennél a pontnál maradva még az is pozitív érzést keltett bennem, hogy amikor kinyitottam a palettát egy kis cetli fogadott benne: "Feladást megelőzően minőségileg ellenőrzött sérülésmentes termék". Tehát nem csak a Sleek, hanem a Makeuplaza is odafigyel a vásárlói visszajelzésekre. Emellett amilyen bombabiztos csomagolásban érkezett a paletta, ha csak nem taposta volna meg a postás mérgében, akkor biztos vagyok benne, hogy semmi probléma nem történik vele.


A színek változatosak, egy részét simán el tudom képzelni nappali visszafogottabb sminkként, a másik része viszont igazán feltűnő színekből áll, egy erősebb buli sminkhez tökéletes. A képek szerintem magukért beszélnek.


kép forrása: Make up plaza
kép forrása: Make up plaza

A borzasztó fényviszonyok miatt nem sikerültek a teszt képek így ezeket a képeket kölcsönöztem:





Ti hogy álltok ezekkel a színekkel? Melyik jön be a legjobban és ha van ilyen, melyiket hagynátok ki a palettából?

0 comments:

Post a Comment